Over CCAS BV

Vanaf 1999 is Credit Control Audit Services B.V. een begrip in credit management. Sinds de oprichting heeft Credit Control Audit Services B.V. altijd voorop gelopen om haar klanten te adviseren. Onze consultants ondersteunen u bij veranderingen in processen en/of beleid. Zijn in staat uw visie en strategie te vertalen, implementeren en uit te voeren. Deskundig en pragmatisch zijn een tweetal steekwoorden die wij van onze tevreden klantenkring terugkrijgen.
Credit Control Audit Services B.V. biedt oplossingen voor uw credit management en incassotraject. Een oplossing, op maat gesneden en volgens een aanpak die vooraf met u als opdrachtgever is overeengekomen.

Een consultant van Credit Control Audit Services B.V. realiseert uw wensen zelfstandig en op een kwalitatief hoogstaand niveau en is gewend te excellereren.

Om aan de vraag voor topspecialisten te voldoen, werkt Credit Control Audit Services B.V. uitsluitend met gekwalificeerde consultants die hun sporen binnen (internationaal) Credit Management ruimschoots verdiend hebben. Door ons selectieve netwerk geven wij onze klanten de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Concessies worden niet gedaan.